Ο νέος κόουτς του ΑΠΟΕΛ ίσως είναι ΓΣΠ με Απόλλωνα!

Ο νέος κόουτς του ΑΠΟΕΛ ίσως είναι ΓΣΠ με Απόλλωνα!

Μιλώντας στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, τόνισε, πως ίσως ο νέος κόουτς των γαλαζοκιτρίνων, να είναι στο γήπεδο με Απόλλωνα, αλλά όχι στον πάγκο.

Μπορεί πριν από λίγες μέρες να ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη όμως οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ θέλουν να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του. Στόχος βέβαια είναι η άμεση αγωνιστική ανάκαμψη των γαλαζοκιτρίνων καθώς ήδη χάθηκε σημαντικό έδαφος στην διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Μάλιστα ο Πρόδρομος Πετρίδης χαρακτήρισε κρίσιμο το επόμενο ματς με Απόλλωνα όπου στον πάγκο θα είναι οι Χατζηλούκας-Μοράις και στον ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν ότι θα βγάλουν αντίδραση στο ντέρμπι του ΓΣΠ οι παίκτες.

Η τοποθέτηση του: 

Για τον νέο προπονητή: « Μπορεί μέχρι το Σαββατοκυρίακο να έχουμε απόφαση. Δεν θα είναι στον πάγκο, αλλά ίσως είναι στο γήπεδο με Απόλλωνα. Έχουμε ήδη ένα shortlist και ίσως μέχρι αργά απόψε να καταλήξουμε στους 2-3 επικρατέστερους».

The post Ο νέος κόουτς του ΑΠΟΕΛ ίσως είναι ΓΣΠ με Απόλλωνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE