ΑΤΑΚΑ για Τάμαρι και ΑΠΟΕΛ: «Ήταν αλλού»!

ΑΤΑΚΑ για Τάμαρι και ΑΠΟΕΛ: «Ήταν αλλού»!

Μιλώντας στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, τοποθετήθηκε και για τη μεταγραφή του Τάμαρι, λέγοντας πως ο παίκτης ήταν… αλλού για αλλού.

Η επισήμανση του: 

Για τον Τάμαρι: «Εμείς του προτείναμε αύξηση απολαβών, ήταν ο μοναδικός στον οποίο το προτείναμε αυτό όμως επειδή ζούσα καθημερινά τον παίκτη έβλεπα ότι ήταν αλλού. Και παρά να τα χάσουμε όλα το επόμενο καλοκαίρι πήγε μεταγραφή».

The post ΑΤΑΚΑ για Τάμαρι και ΑΠΟΕΛ: «Ήταν αλλού»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE