ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ενισχύθηκε με προσωπικό για COVID - Δήλωση που συκλονίζει - 'Ασθενείς έχουν έντονο αίσθημα...'

ΝΟΣ/ΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ενισχύθηκε με προσωπικό για COVID - Δήλωση που συκλονίζει - 'Ασθενείς έχουν έντονο αίσθημα...'

Στάλθηκαν 7 νέοι νοσηλευτές και ένας ακόμη γιατρός στο Νοσοκομείο Αναφοράς, σύμφωνα με την Επιστημονική Διευθύντρια του Νοσοκομείου Αναφοράς κ. Αμαλία Χατζηγιάννη.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο, η κ. Χατζηγιάννη είπε ότι ήταν θετική η άμεση ανταπόκριση μετά και την δημόσια έκκληση που απηύθυνε.

Επισήμανε επίσης ότι άνοιξαν και κάποιες επιπρόσθετες κλίνες.

Ακόμη, ανέφερε πως μετά την δύσκολη νύχτα της Τρίτης, η χθεσινή νύχτα ήταν καλύτερη, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Εξήγησε στη συνέχεια πως το αναγκαίο προσωπικό εξαρτάται από τον αριθμό των νοσηλευόμενων ενώ είπε ότι χρειάζονται ειδική προετοιμασία οι νοσηλευτές στον θάλαμο του COVID, γι’ αυτό πολλαπλασιάζονται και οι ανάγκες.

Επίσης, είπε ότι υπάρχει και ομάδα στήριξης από ψυχολόγους, καθώς υπάρχουν ασθενείς που είναι πιο νηφάλιοι και έχουν έντονο το αίσθημα της μοναξιάς και του εγκλεισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.