Δεν λένε να… κοπάσουν από τα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ και στον «ΑΕΡΑ» το αυριανό παιχνίδι

Δεν λένε να… κοπάσουν από τα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ και στον «ΑΕΡΑ» το αυριανό παιχνίδι

Νέο θετικό κρούσμα κορωνοϊού έχει προκύψει στην ποδοσφαιρική ομάδα της Πάφος FC, κάτι που φέρνει τον αριθμό στα πέντε από την περασμένη και την τρέχουσα βδομάδα.

Αυτή η εξέλιξη δεν αποκλείεται να… φέρει την ΚΟΠ σε θέση να προχωρεί στην αναβολή του αυριανού παιχνιδιού για την 9η αγωνιστική μεταξύ της ΑΕΚ και της Πάφος FC.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό…

 

The post Δεν λένε να… κοπάσουν από τα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ και στον «ΑΕΡΑ» το αυριανό παιχνίδι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE