Όλες οι λεπτομέρειες για το πως κάηκε το περιπολικό - Ανεκόπη πυροσβεστικό και τραυματίστηκε πυροσβέστης - 'Ευτυχώς βγήκαν έγκαιρα...' - ΦΩΤΟ

Όλες οι λεπτομέρειες για το πως κάηκε το περιπολικό - Ανεκόπη πυροσβεστικό και τραυματίστηκε πυροσβέστης - 'Ευτυχώς βγήκαν έγκαιρα...' - ΦΩΤΟ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, με δηλώσεις του στο Τρίτο Πρόγραμμα έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τον τραυματισμό των αστυνομικών και του πυροσβέστη, που έλαβαν χώρα στα χθεσινά επεισόδια στην Λεμεσό.

Αναφερόμενος στα περιστατικά ο κ. Χρήστος Ανδρέου είπε ότι στο αστυνομικό όχημα που κάηκε επενέβαιναν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία ευτυχώς πρόλαβαν και εξήλθαν εγκαίρως. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Εκπρόσωπος, το όχημα αρχικά δέχθηκε επίθεση με πέτρες και ακολούθως δέχθηκε βόμβα μολότοφ. Η βόμβα έσπασε το γυαλί του συνοδηγού και έτσι τέθηκε η φωτιά.

Στο όχημα, εκτός από τα μέλη της αστυνομίας, υπήρχε και εξοπλισμός αλλά και τα προσωπικά τους αντικείμενα, τα οποία και καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ο τραυματίας λοχίας της ΜΜΑΔ φέρει εγκαύματα στο αριστερό του χέρι.

Οι άλλοι 3 τραυματισμοί αστυνομικών προήλθαν από πετροβολισμούς.

Τέλος, ο κ. Ανδρέου αναφέρθηκε και στον τραυματισμό πυροσβέστη. Όπως είπε, αποκόπηκε η πορεία του πυροσβεστικού οχήματος και οι διαμαρτυρόμενοι πετροβολούσαν τα μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ένα μέλος της πυροσβεστικής τραυματίστηκε στο μέτωπο.

Ο πυροσβέστης δέχθηκε περίθαλψη στο νοσοκομείο με ραφές στο μέτωπο.

Όλοι οι τραυματίες έχουν πάρει εξιτήριο. Από τις συμπλοκές υπήρξαν ζημίες σε ακόμη 3 οχήματα της αστυνομίας και σε 4 ιδιωτικά οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE