Νεότερο: Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών

Νεότερο: Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών

Μετά την αντίδραση της Ανόρθωσης, η ΚΟΠ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ορίσει τον τελικό Κυπέλλου των Γυναικών, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και όχι στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Υπενθυμίζουμε πως η «Κυρία» είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ερμή στο στάδιο «Αμμόχωστος» στις 17:00 και νωρίτερα, στις 11:00 είχε οριστεί ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα σε Λευκοθέα και Apollon Ladies. Το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος θα επιβαρυνόταν, ήταν ένα ζήτησα για την Ανόρθωση και η ΚΟΠ φαίνεται πως βρήκε την λύση.

Η ΚΟΠ δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί επίσημα, ωστόσο αναμένεται να γίνει νέα αλλαγή στο στάδιο που θα διεξαχθεί το τελικός Κυπέλλου στις γυναίκες, με το στάδιο «Αντώνης Παπαδοπουλος» να τον φιλοξενεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE