Νεότερο: Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών

Νεότερο: Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών

Μετά την αντίδραση της Ανόρθωσης, η ΚΟΠ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ορίσει τον τελικό Κυπέλλου των Γυναικών, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και όχι στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Υπενθυμίζουμε πως η «Κυρία» είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ερμή στο στάδιο «Αμμόχωστος» στις 17:00 και νωρίτερα, στις 11:00 είχε οριστεί ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα σε Λευκοθέα και Apollon Ladies. Το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος θα επιβαρυνόταν, ήταν ένα ζήτησα για την Ανόρθωση και η ΚΟΠ φαίνεται πως βρήκε την λύση.

Η ΚΟΠ δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί επίσημα, ωστόσο αναμένεται να γίνει νέα αλλαγή στο στάδιο που θα διεξαχθεί το τελικός Κυπέλλου στις γυναίκες, με το στάδιο «Αντώνης Παπαδοπουλος» να τον φιλοξενεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE