ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άναψαν τα αίματα» σε εκδήλωση διαμαρτυρίας- Έκαψαν περιπολικό, πετούσαν πέτρες- Πληροφορίες για τραυματίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Άναψαν τα αίματα» σε εκδήλωση διαμαρτυρίας- Έκαψαν περιπολικό, πετούσαν πέτρες- Πληροφορίες για τραυματίες

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28/10 στη Λεμεσό, στην οποία αν και ειρηνική όπως είχε ανακοινωθεί, σημειώθηκαν όπως πληροφορούμαστε εκτεταμένα επεισόδια.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι γύρω στα 1000 άτομα μαζεύτηκαν στο χώρο του εναερίου στη Λεμεσό με σκοπό να διαμαρτυρηθούν, τόσο για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, όσο και για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα την Κύπρο.

Στη συνέχεια μερίδα των διαμαρτυρομένων, συνέχισε με πορεία προς το παραλιακό μέτωπό που όπως πληροφορούμαστε σημαδεύτηκε από επεισόδια.  Συγκεκριμένα άγνωστα πρόσωπα πετροβόλησαν τους Αστυνομικούς που περιφρουρούσαν το σημείο ενώ η ίδια πηγή αναφέρει πως στις φλόγες τυλίχθηκε και περιπολικό.

«Κόσμος πανικόβλητος έτρεχε προς το χώρο του κάστρου, ενώ στην ατμόσφαιρα μύριζε καμένο, καθώς έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών» αναφέρει πολίτης στο ThemaOnline.

Όπως πληροφορούμαστε έχουν τραυματιστεί ελαφρά αστυνομικοί που χρειάστηκε να μεταφερθούν για περίθαλψη, ενώ τα μέλη της Δύναμης έχουν αποκόψει την κυκλοφορία από το χώρο του εναερίου και σε μια μεγάλη ακτίνα του δρόμου προς τη μαρίνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE