Κορωνοϊός: Βγήκε από την εντατική η υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου

Κορωνοϊός: Βγήκε από την εντατική η υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου

Βγήκε από την εντατική η υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Σοφί Βιλμές, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

«Η κατάστασή μου, μου επιτρέπει να βγω από την εντατική, αλλά θα παραμείνω στο νοσοκομείο για λίγο. Τα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξής σας με άγγιξαν πολύ και μου έδωσαν δύναμη» έγραψε στο τουίτερ της η πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου.

Η Σοφί Βιλμές συμπλήρωσε: «Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που επιδεικνύει τεράστια αφοσίωση και επαγγελματισμό σε καθημερινή βάση. Ας τους βοηθήσουμε να μας φροντίσουν. Και φροντίστε τον εαυτό σας. Μείνε σπίτι».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.