ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανατράπηκε όχημα σε κεντρική οδική αρτηρία – Πυκνή τροχαία κίνηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανατράπηκε όχημα σε κεντρική οδική αρτηρία – Πυκνή τροχαία κίνηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28/10 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 15:00 όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται όχημα τύπου βαν ανατράπηκε στο κυκλικό κόμβο Τσερίου.

Στο σημείο παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση ενώ στην περιοχή βρίσκονται Αστυνομία καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής ώστε να καθαριστεί ο δρόμος και να δοθεί το συντομότερο στην κυκλοφορία.

Παρά την ανατροπή του οχήματος ο οδηγός δεν έχει τραυματιστεί σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.