ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανατράπηκε όχημα σε κεντρική οδική αρτηρία – Πυκνή τροχαία κίνηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανατράπηκε όχημα σε κεντρική οδική αρτηρία – Πυκνή τροχαία κίνηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28/10 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 15:00 όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται όχημα τύπου βαν ανατράπηκε στο κυκλικό κόμβο Τσερίου.

Στο σημείο παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση ενώ στην περιοχή βρίσκονται Αστυνομία καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής ώστε να καθαριστεί ο δρόμος και να δοθεί το συντομότερο στην κυκλοφορία.

Παρά την ανατροπή του οχήματος ο οδηγός δεν έχει τραυματιστεί σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE