ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις 28 Μαΐου ενώπιον του δικαστηρίου η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ

Στις 28 Μαΐου ενώπιον του δικαστηρίου η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού καταχωρήθηκε σήμερα η υπόθεση που αφορά την Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού Παπαηλιού, η οποία θα κληθεί στις 28 Μαΐου να απαντήσει στις τέσσερις κατηγορίες που θα τις απαγγελθούν, σε σχέση υπόθεση που αφορά παρέμβαση της σε προαγωγές προσωπικού του Πανεπιστημίου.

Η κ. Κεραυνού αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν κατάχρηση εξουσίας, επηρεασμό αρμόδιας αρχής, καταρτισμό εγγράφου χωρίς εξουσία και κυκλοφορία του εγγράφου που καταρτίστηκε χωρίς εξουσία.

Οι κατηγορίες βασίζονται σε μαρτυρίες ότι η κ. Κεραυνού προχώρησε σε αλλαγές στο 1ο πρακτικό που της Ad Hoc επιτροπή αξιολόγησης, που όρισε η Σύγκλητος, για την ανέλιξη/προαγωγή ενταγμένων λεκτόρων του Πανεπιστημίου, κατά τρόπο που καθόρισαν τη σειρά προτεραιότητας των υποψηφίων προς προαγωγή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top