Στον… αέρα το ματς με την Ζενίτ!

Στον… αέρα το ματς με την Ζενίτ!

Όπως έγινε και επίσημα γνωστό από την «πράσινη» ΚΑΕ βρέθηκε μέλος της ομάδας θετικός στην Covid-19 και ως εκ τούτου θα πρέπει να εφαρμοστούν όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρούσματος του ΕΟΔΥ.

Όπερ και σημαίνει ότι θα χρειαστεί αναγκαστική καραντίνα 48 ωρών μέχρι το επόμενο τεστ και για τα υπόλοιπα μέλη του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταξιδέψει η αποστολή για τη Ρωσία.

Συγκεκριμένα είναι προγραμματισμένο οι «πράσινοι» να «πετάξουν» στις 06:30 το πρωί της Τετάρτης με πτήση τσάρτερ για την Τουρκία και από εκεί να μεταβούν στην Αγία Πετρούπολη.

Όμως, και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που ισχύουν, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον… αέρα το παιχνίδι κόντρα στη Ζενίτ. Αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από καμία πλευρά.

Πάντως, στην περίπτωση που ταξιδέψουν, τελικά, οι «πράσινοι» στην Ρωσία θα πρέπει αν υποβληθούν και εκεί σε τεστ για Covid-19 ενώ στην περίπτωση που κάποιο μέλος βρεθεί θετικό, τότε θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα 14 ημερών επί ρωσικού εδάφους. Κάτι που -φυσικά- δεν θέλει κανείς στον Παναθηναϊκό!

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Στον… αέρα το ματς με την Ζενίτ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE