Τι ώρα μιλάει την Τετάρτη για Αϊντχόφεν ο Μπεργκ – Πότε προγραμματίστηκε η προπόνηση

Τι ώρα μιλάει την Τετάρτη για Αϊντχόφεν ο Μπεργκ – Πότε προγραμματίστηκε η προπόνηση

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Πέμπτη (29/10) την Αϊντχόφεν στο ΓΣΠ για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Μια μέρα πριν, την Τετάρτη (28/10), θα υπάρξουν οι συνεντεύξεις τύπου από τους δύο προπονητές καθώς και οι προπονήσεις των ομάδων.

Το πρόγραμμα:

«15:30 – Συνέντευξη Τύπου ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στάδιο ΓΣΠ
18:00 – Προπόνηση ΟΜΟΝΟΙΑΣ, “Ηλίας Πούλλος” (ανοικτή για τα ΜΜΕ τα πρώτα 15 λεπτά) 18:30 – Συνέντευξη Τύπου PSV Eindhoven, στάδιο ΓΣΠ
19:00 – Προπόνηση PSV Eindhoven, στάδιο ΓΣΠ (ανοικτή για τα ΜΜΕ τα πρώτα 15 λεπτά)»

The post Τι ώρα μιλάει την Τετάρτη για Αϊντχόφεν ο Μπεργκ – Πότε προγραμματίστηκε η προπόνηση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE