Koμισιόν: Μποϊκοτάζ Τουρκίας σε ευρωπαϊκά προϊόντα θα απομακρύνει την Τουρκία από την ΕΕ

Koμισιόν: Μποϊκοτάζ Τουρκίας σε ευρωπαϊκά προϊόντα θα απομακρύνει την Τουρκία από την ΕΕ

Ένα πιθανό τουρκικό μποϊκοτάζ σε ευρωπαϊκά προϊόντα θα απομακρύνει την Τουρκία περισσότερο από την ΕΕ, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Κομισιόν, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις και προτροπές για μποϊκοτάζ γαλλικών προϊόντων στην Τουρκία. 

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μπάλας Ούβαρι, ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι «οι συμφωνίες της ΕΕ με την Τουρκία προβλέπουν ότι ελεύθερη διακίνηση αγαθών και εμπορευμάτων και ως εκ τούτου η Τουρκία απαιτείται να σεβαστεί και να τηρήσει αυτή τη συμφωνία».

Τα μποϊκοτάζ, σημείωσε, «το μόνο που θα πετύχουν θα είναι να απομακρύνουν την Τουρκία περισσότερο από την ΕΕ».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.