Koμισιόν: Μποϊκοτάζ Τουρκίας σε ευρωπαϊκά προϊόντα θα απομακρύνει την Τουρκία από την ΕΕ

Koμισιόν: Μποϊκοτάζ Τουρκίας σε ευρωπαϊκά προϊόντα θα απομακρύνει την Τουρκία από την ΕΕ

Ένα πιθανό τουρκικό μποϊκοτάζ σε ευρωπαϊκά προϊόντα θα απομακρύνει την Τουρκία περισσότερο από την ΕΕ, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Κομισιόν, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις και προτροπές για μποϊκοτάζ γαλλικών προϊόντων στην Τουρκία. 

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μπάλας Ούβαρι, ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι «οι συμφωνίες της ΕΕ με την Τουρκία προβλέπουν ότι ελεύθερη διακίνηση αγαθών και εμπορευμάτων και ως εκ τούτου η Τουρκία απαιτείται να σεβαστεί και να τηρήσει αυτή τη συμφωνία».

Τα μποϊκοτάζ, σημείωσε, «το μόνο που θα πετύχουν θα είναι να απομακρύνουν την Τουρκία περισσότερο από την ΕΕ».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE