Λιθουανική σφυρίχτρα στο ιστορικό ματς της Ομόνοιας στο ΓΣΠ

Λιθουανική σφυρίχτρα στο ιστορικό ματς της Ομόνοιας στο ΓΣΠ

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ την Αϊντχόφεν για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τους διαιτητής της αναμέτρησης.

«Άρχοντας» του αγώνα θα είναι ο Λιθουανός Nτονάτας Ρούμσας με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλεξάντερ Ράντιους και Ντοβίντας Σουζιεντέλις.

Τέταρτος ο επίσης Λιθουανός Ντονάτςς Σιμένας.

The post Λιθουανική σφυρίχτρα στο ιστορικό ματς της Ομόνοιας στο ΓΣΠ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE