Επιμόρφωση στελεχών εκπαίδευσης σε θέματα υγειονομικών Πρωτοκόλλων

Επιμόρφωση στελεχών εκπαίδευσης σε θέματα υγειονομικών Πρωτοκόλλων

Την εξ αποστάσεως επιμόρφωση και ενημέρωση των στελεχών της εκπαίδευσης και ειδικών ομάδων (όπως π.χ. σχολικών βοηθών/συνοδών παιδιών με ειδικές ανάγκες) σε θέματα υγειονομικών πρωτοκόλλων συνεχίζει το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας δρα Ζωή-Δωροθέα Πανά. 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, το σεμινάριο για στελέχη εκπαίδευσης απευθύνεται σε διευθυντές και διευθύντριες σχολείων όλων των βαθμίδων και στοχεύει στην ενημέρωση για τα αναθεωρημένα υγειονομικά πρωτόκολλα, για τον έλεγχο της τήρησης των μέτρων και για τη διαδικασία ιχνηλάτησης. Το σεμινάριο προς σχολικούς βοηθούς και συνοδούς στοχεύει στην ενημέρωση για την τήρηση των μέτρων στο πλαίσιο των πρωτοκόλλων.
 
Το πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων, το οποίο προσφέρεται σε διάφορες ομάδες διαδικτυακά, ανακοινώθηκε στα σχολεία μέσω εγκυκλίου και οργανώνεται από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.