Είναι στιγμές που μοιάζει με… ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!

Είναι στιγμές που μοιάζει με… ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!

Από τα πρώτα του δείγματα με τη φανέλα της ΑΕΛ, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ντανίλο, ξεδίπλωσε την ποιότητα του. 

Είναι κάποιες στιγμές που με τον τρόπο που… αγγίζει και “μεταχειρίζεται” τη μπάλα, που θυμίζει καλλιτέχνη κι όχι ποδοσφαιριστή.

Κάπως έτσι λειτούργησε στη φάση του γκολ που πέτυχε εναντίον της Δόξας, που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση στο Μακάρειο Στάδιο.

Ήταν MVP της βραδιάς, αφού αυτός έδωσε την κάθετη πάσα στον Ριέρα, με τον Ισπανό να ανοίγει το σκορ με το καλημέρα (2ο λεπτό), χωρίς να προλάβουν να αγγίξουν τη μπάλα οι παίχτες των γηπεδούχων.

Τον Ντανίλο, τον κατατάσσουμε μέσα στους 3-4 πιο ποιοτικούς παίχτες του φετινού πρωταθλήματος.

Π.Χ. 

The post Είναι στιγμές που μοιάζει με… ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE