Είναι στιγμές που μοιάζει με… ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!

Είναι στιγμές που μοιάζει με… ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!

Από τα πρώτα του δείγματα με τη φανέλα της ΑΕΛ, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ντανίλο, ξεδίπλωσε την ποιότητα του. 

Είναι κάποιες στιγμές που με τον τρόπο που… αγγίζει και “μεταχειρίζεται” τη μπάλα, που θυμίζει καλλιτέχνη κι όχι ποδοσφαιριστή.

Κάπως έτσι λειτούργησε στη φάση του γκολ που πέτυχε εναντίον της Δόξας, που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση στο Μακάρειο Στάδιο.

Ήταν MVP της βραδιάς, αφού αυτός έδωσε την κάθετη πάσα στον Ριέρα, με τον Ισπανό να ανοίγει το σκορ με το καλημέρα (2ο λεπτό), χωρίς να προλάβουν να αγγίξουν τη μπάλα οι παίχτες των γηπεδούχων.

Τον Ντανίλο, τον κατατάσσουμε μέσα στους 3-4 πιο ποιοτικούς παίχτες του φετινού πρωταθλήματος.

Π.Χ. 

The post Είναι στιγμές που μοιάζει με… ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE