ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ο αριθμός των νοσηλευομένων - Πόσοι χρειάζονται αναπνευστική υποστήριξη

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Ο αριθμός των νοσηλευομένων - Πόσοι χρειάζονται αναπνευστική υποστήριξη

Στους 24 ανέρχονται οι ασθενείς με κορωνοϊό οι οποίοι νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους 24 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, τέσσερα άτομα βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η γενική κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 66 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE