ΛΕΜΕΣΟΣ: Βοηθός Διευθύντρια χτύπησε δασκάλα - Προηγήθηκε ένταση με την Διευθύντρια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βοηθός Διευθύντρια χτύπησε δασκάλα - Προηγήθηκε ένταση με την Διευθύντρια

Ένταση προκλήθηκε χθες Δευτέρα το πρωί (27/10) σε σχολείο της Λεμεσού, καθώς υπήρξε περιστατικό με καυγά εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ δίδασκε η Διευθύντρια του σχολείο, εισήλθε στην τάξη η Βοηθός Διευθύντρια και της επιτέθηκε λεκτικά.

Την αναστάτωση άκουσε δασκάλα που δίδασκε σε διπλανή τάξη και έσπευσε για να εκτονώσει την ένταση. Προσέγγισε την Βοηθό Διευθύντρια για να την ηρεμήσει.

Όπως πληροφορούμαστε, η Βοηθός Διευθύντρια φέρεται να επιτέθηκε και να χτύπησε την δασκάλα που παρενέβη.

Ακολούθως, η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, η Βοηθός συνελήφθη, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE