Ασύλληπτη τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρό ανήμερα των γενεθλίων του 3χρονο αγοράκι- Βρήκε όπλο και αυτοπυροβολήθηκε

Ασύλληπτη τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρό ανήμερα των γενεθλίων του 3χρονο αγοράκι- Βρήκε όπλο και αυτοπυροβολήθηκε

Ένα 3 χρονών αγόρι έχασε τραγικά τη ζωή του στο Τέξας τη μέρα των γενεθλίων του μάλιστα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μοντγκόμερι.

Το παιδί ήταν με την ευρύτερη οικογένειά του στο σπίτι για να γιορτάσουν τα γενέθλια όταν συνέβη το περιστατικό, σε πόλη στα βόρεια του Χιούστον.

Την ώρα που οι γονείς έπαιζαν χαρτιά, άκουσαν τον πυροβολισμό και βρήκαν το παιδί με τη σφαίρα καρφωμένη στο στέρνο.

Η αστυνομία εκτιμά πως το όπλο με το οποίο έπαιζε ο μικρός έπεσε πιθανότατα από την τσέπη μέλους της οικογένειας.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας στην οικογένεια και τους φίλους αυτού του τραγικού δυστυχήματος», έγραψε στο ανακοινωθέν το γραφείο του σερίφη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE