Με τιμές έγινε δεκτός από τον Ερντογάν ο Τατάρ

Με τιμές έγινε δεκτός από τον Ερντογάν ο Τατάρ

Με τιμές έγινε δεκτός στο προεδρικό στην Άγκυρα από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ο νέος ηγέτης των Τ/κ Ερσίν Τατάρ, ο οποίος πραγματοποιεί τη Δευτέρα 26/10 την πρώτη του "επίσημη" επίσκεψη στην Τουρκία μετά την "εκλογή" του. 


Αμέσως μετά την τελετή ξεκίνησε κατ’ ιδίαν συνάντηση Ερντογάν και Τατάρ. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου. Νωρίτερα ο Ερσίν Τατάρ επισκέφθηκε το μαυσωλείο Ατατούρκ.

 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE