Το τελευταίο αντίο στην Έλλη Κυριακίδου

Το τελευταίο αντίο στην Έλλη Κυριακίδου

Τελείται η κηδεία της Έλλης Κυριακίδου σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς, με τα έξοδα να έχουν αναληφθεί από το γραφείο τελετών.

Η ιστοσελίδα «Κύπριοι Ηθοποιοί» στο Facebook ανακοίνωσε ότι η κηδεία της κ. Κυριακίδου, η οποία απεβίωσε πρόσφατα, θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς σήμερα στις 1500, καθώς και ότι λόγω των μέτρων για την πανδημία η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η οικογένεια της Έλλης Κυριακίδου γνωστοποιεί ότι «τα έξοδα της κηδείας ανέλαβε εξολοκλήρου το γραφείο τελετών "Παντοκράτωρ" σε ένδειξη αγάπης κι εκτίμησης προς την εκλιπούσα».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Video: Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Ιστορική χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στην υπογραφή στο Παρίσι της Συμφωνίας Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου και Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE