Πιθανή παραίτηση Μπαρτομέου από Μπαρτσελόνα!

Πιθανή παραίτηση Μπαρτομέου από Μπαρτσελόνα!

Ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον της Μπαρτσελόνα είναι η σημερινή μέρα. Το ΔΣ του κλαμπ συνεδριάζει, καθώς είναι υποχρεωμένο να ορίσει τη διαδικασία για την πρόταση μομφής κατά της διοίκησης του Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου. Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες εβδομάδες συγκεντρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός υπογραφών για να οδηγηθεί ο σύλλογος σε αυτή την ψηφοφορία άρσης ή μη της εμπιστοσύνης στον πρόεδρο.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα καλείται, βάσει καταστατικού του κλαμπ, να ορίσει την ψηφοφορία εμπιστοσύνης στις δύο πρώτες μέρες του Νοεμβρίου. Ο Μπαρτομέου και οι συνεργάτες του, προφανώς θέλοντας να κερδίσουν χρόνο, επικαλούνται την κατάσταση με τον κορωνοϊό για να καθυστερήσει να λάβει χώρα η συγκεκριμένη ψηφοφορία και ζητούν την αναβολή της για τουλάχιστον 15-20 μέρες.

Εφόσον δεν γίνει δεκτό το αίτημα για αναβολή της ψηφοφορίας, καταλανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μπαρτομέου και οι συνεργάτες του είναι διατεθειμένοι να παραιτηθούν άμεσα, καθώς γνωρίζουν πως θα χάσουν στην ψηφοφορία. Εφόσον υπάρξει παραίτηση της νυν διοίκησης, θα οριστεί μια διοικούσα επιτροπή που θα χειρίζεται τις τύχες του κλαμπ και είναι υποχρεωμένη να προγραμματίσει εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης μεταξύ 40 και 90 ημερών.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Πιθανή παραίτηση Μπαρτομέου από Μπαρτσελόνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE