Από κάζο σε κάζο η Γιουβέντους (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Από κάζο σε κάζο η Γιουβέντους (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

SERIE A’-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: 1-1

Γήπεδο: Allianz Stadium

Από γκέλα σε γκέλα η Γιουβέντους, που μετά την ισοπαλία με την Κροτόνε, κόλλησε στο 1-1 και με τη Βερόνα και μάλιστα μέσα στο Τορίνο. Στο -3 από την κορυφή η ομάδα του Πίρλο και μπορεί και στο -6 αν κερδίσει η Μίλαν αύριο.

Στο 16ο λεπτό ο Φαραόνι σέντραρε από δεξιά και ο Κόλεϊ πέτυχε το γκολ το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 20’ ο Ραμπιό βρήκε πανέμορφα τον Μπερναρντέσκι που έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά είδε τον Σιλβέστρι να λέει όχι.

Στο 32ο λεπτό το σουτ του Μοράτα έξυσε το δοκάρι της Βερόνα και στο 41’ την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Κουαδράδο.

Και στο 45’ ο Κουαδράδο έβγαλε απίθανη κάθετη στον Μοράτα που με τρομερή λόμπα, νίκησε τον Σιλβέστρι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Και στο 60ο λεπτό ήρθε το απόλυτο σοκ για τη Γιουβέντους. Ο Φαβίλι που είχε μπει μόλις στο ματς, έκλεψε στο κέντρο, άλλαξε με τον Τζακάνι και πλάσαρε από το πέναλτι για το 0-1 ενώ πάνω στη φάση τραυματίστηκε και αποχώρησε!

Αναγκαστικά οι «μπιανκονέρι» βγήκαν μπροστά και στο 77’ είχαν δοκάρι με τον Ντιμπάλα ενώ στο ίδιο λεπτό ο Κουλουσέβσκι έκανε φοβερή ενέργεια από δεξιά και με αριστερό πλασέ έγραψε το 1-1.

Στο 78’ το μακρινό σουτ του Ραμπιό πέρασε ελάχιστα έξω όπως και το διαγώνιο σουτ του Ντιμπάλα στο 87’ και στο 90+3′ ο Σιλβέστρι έσωσε μετά από πλασέ του Αργεντινού.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι (77’ Φραμπότα), Ντεμιράλ, Κουαδράδο, Αρτούρ, Ραμπιό, Μπερναρντέσκι (61’ Κουλουσέβσκι), Ράμσεϊ (90’ Βριόνι), Μοράτα, Ντιμπάλα

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Τσεκερίνι (55’ Μανιάνι), Λοβάτο, Εμπερόρ, Φαραόνι, Βιέιρα, Ταμεζέ (51’ Ίλιτς), Λάζοβιτς, Κάλινιτς (55’ Φαβίλι, 62’ Μπαράκ), Κόλεϊ, Τζακάνι

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Από κάζο σε κάζο η Γιουβέντους (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.