Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει η ανάρτηση μετά τον ακρωτηριασμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει η ανάρτηση μετά τον ακρωτηριασμό της  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου, η Έρρικα Πρεζεράκου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της και ενώ βρισκόταν στη θάλασσα, η προπέλα του σκάφους την τραυμάτισε σοβαρά στο δεξί της χέρι. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ έχασε το μικρό της δάχτυλο.

Δύο μήνες μετά, η ίδια ανέβασε μία συγκινητική φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, όπου απεικονίζεται η ίδια από τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα.
 
Δείτε την φωτογραφία:
 
 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE