Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ πανηγύρισε το διπλό της Ρεάλ στο κλάσικο με ‘ υπονοούμενο’ εν μέσω… καραντίνας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ πανηγύρισε το διπλό της Ρεάλ στο κλάσικο με ‘ υπονοούμενο’ εν μέσω… καραντίνας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Πορτογάλος αστέρας δεν ξέχασε την Ρεάλ Μαδρίτης και πανηγύρισε μέσω των social media για τη νίκη της κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι, κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι «μερένχες» επικράτησαν με 3-1 στην Βαρκελώνη και ανέβηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Τη νίκη, πανηγύρισε με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο άλλοτε επιθετικός του ισπανικού συλλόγου βρίσκεται σε καραντίνα καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και με ανάρτηση στα social media, έδειξε την χαρά του για την επικράτηση των «μερένχες».

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αστέρας έγραψε κάτω από μία φωτογραφία του, το γνωστό «Siiii» το οποίο φώναζε όποτε σκόραρε στα ντέρμπι. Να θυμίσουμε πως ο διεθνής άσος έχει αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα 30 φορές και μετράει 18 γκολ και δύο ασίστ.

View this post on Instagram

Siiiiiiiiiii💪🏽

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

to10.gr

The post Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ πανηγύρισε το διπλό της Ρεάλ στο κλάσικο με ‘ υπονοούμενο’ εν μέσω… καραντίνας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE