ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανακοίνωσε μεγάλη εκστρατεία η Αστυνομία- Τι θα ελέγχει

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανακοίνωσε μεγάλη εκστρατεία η Αστυνομία- Τι θα ελέγχει

Η Αστυνομία εξαγγέλλει παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου χρήσης ζώνης ασφαλείας και παιδικών/ανυψωτικών καθισμάτων με απώτερο στόχο τη μείωση των σοβαρών και θανάσιμων τραυματισμών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις.

Η εκστρατεία, θα ξεκινήσει από αύριο Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020.

Σκοπός της εκστρατείας είναι να επιτευχθεί μέσω της αστυνόμευσης, η ευαισθητοποίηση των οδηγών και επιβατών αυτοκινήτων στη χρήση της ζώνης ασφαλείας τόσο στα μπροστινά όσο και στα πίσω καθίσματα, αλλά και στη χρήση παιδικών και ανυψωτικών καθισμάτων. 

Η ζώνη ασφαλείας παραμένει το πιο αποτελεσματικό χαρακτηριστικό ασφαλείας στα μηχανοκίνητα οχήματα.

Σύμφωνα με την ανάλυση των διαθέσιμων στατιστικών στοιχείων της τριετίας 2017 – 2019, ποσοστό 55,56% των νεκρών οδηγών και επιβατών οχημάτων δεν έφεραν ζώνη ασφάλειας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE