Καρίγιο: «Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά…»

Καρίγιο: «Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά…»

Όλα όσα είπε ο Χοάν Καρίγιο, προπονητής της ΑΕΚ, μετά το τέλος του αγώνα ενάντια στον Ερμή.

Αναλυτικά: 

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Γενικότερα για την εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο και ο Ερμής είχε καλά αποτελέσματα τελευταία. Είμαι ικανοποιημένος και από την επιθετική αλλά και από την αμυντική λειτουργεία της ομάδας μου. Είμαστε σε ένα καλό δρόμο αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Μέρα με τη μέρα δουλεύουμε για να είμαστε καλύτεροι και από αύριο σκεφτόμαστε το ματς με την Πάφο. Περιμέναμε αυτή την τακτική. Ο Ερμής είναι πολύ καλή ομάδα ανασταλτικά. Για αυτό είπα και πριν πως είμαι ικανοποιημένος».

Για το γεγονός πως χρησιμοποιεί Κύπριους παίκτες και γλιτώνει το πρόστιμο η ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντικό σίγουρα, αλλά δεν βλέπω εθνικότητες. Δεν παίζουν ρόλο οι εθνικότητες. Πρέπει όσοι αγωνίζονται να βοηθούν την ομάδα».

Για τον στόχο της ΑΕΚ: «Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους. Εμείς μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε. Έχουμε καλούς αντιπάλους αλλά και εμάς το ρόστερ μας είναι πολύ δυνατό και ικανό».

The post Καρίγιο: «Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE