ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας βίντεο και φωτογραφίες με τους διαμαρτυρόμενους- Θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας βίντεο και φωτογραφίες με τους διαμαρτυρόμενους- Θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/10 στη Λευκωσία με αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται έξω από το Προεδρικό, όπου με συνθήματα ζητούσαν την ελεύθερη διακίνηση, την κατάργηση της μάσκας, αλλά και των διαταγμάτων τα οποία χαρακτήρισαν ως «δικτατορικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η πορεία των διαμαρτυρωμένων, ήταν υπό την στενή παρακολούθηση της Αστυνομίας, μέλη της οποίας δεν προχώρησαν σε κάποια καταγγελία ωστόσο θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία με προηγούμενες τέτοιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία συγκεντρώνει φωτογραφίες και βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και εκεί όπου εξακριβωθούν τα στοιχεία κάποιου από τους διαμαρτυρόμενους θα κληθεί να παραλάβει το εξώδικο πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα βίντεο που κυκλοφορούν πολλοί ήταν αυτοί που δεν έφεραν μάσκα ενώ οι Αρχές θα διαπιστώσουν από τις εξετάσεις αν τηρούνταν και οι αποστάσεις όπως αυτές αναφέρονται στα πρωτόκολλα και διατάγματα που έχουν εκδοθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE