Νοκ άουτ ο Σταύρου!

Νοκ άουτ ο Σταύρου!

Για περίπου δέκα μέρες θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντρέα Σταύρου ο Χριστάκης Χριστοφόρου.

 Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΛ υπέστη κάκωση έσω πλάγιου στη σημερινή προπόνηση με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους για 10 περίπου μέρες. 

Οι Εσπάνα και Ιονίτα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι πρωινή ενώ με το πέρας της οι παίκτες της ΑΕΛ θα μεταβούν στον Μαγιάτικο Πανηγύρι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.