ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΒΟΥΛΗ: Τι έδειξε η δημοσκόπηση του ThemaOnline για την πρόταση αυτοδιάλυσης

ΒΟΥΛΗ: Τι έδειξε η δημοσκόπηση του ThemaOnline για την πρόταση αυτοδιάλυσης

Την αυτοδιάλυση της βουλής επιθυμούσε η πλειοψηφία των αναγνωστών που συμμετείχαν σε σχετική δημοσκόπηση του ThemaOnline.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα μας έδωσε το βήμα στους αναγνώστες να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με την πρόσταση της Άννας Θεολόγου και των Οικολόγων, για αυτοδιάλυση της Βουλής.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 60% των αναγνωστών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση τάχθηκαν υπέρ της αυτοδιάλυσης της βουλής, ενώ το 40% τάχθηκε κατά.

Υπενθυμίζουμε ότι στη συνεδρία της Βουλής την Παρασκευής (23/10), καταψηφίστηκε η εν λόγω πρόταση με 26 ψήφους υπέρ και 30 κατά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top