Γενικός Εισαγγελέας: 'Καλώ σε τάξη των Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία...'

Γενικός Εισαγγελέας: 'Καλώ σε τάξη των Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία...'

Γραπτή δήλωση εξέδωσε το Σάββατο (24/10), ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Γιώργος Σαββίδης.

'Καλώ σε τάξη τον Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία', αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

'Καλώ σε τάξη τον Γενικό Ελεγκτή και την Ελεγκτική Υπηρεσία. Θεματοφύλακας του Συντάγματος και των Νόμων είναι ο Γενικός Εισαγγελέας. Ενέργειες και δηλώσεις που υποσκάπτουν ή υπονομεύουν ή περιφρονούν τις γνωμοδοτήσεις  και τις αποφάσεις του Γενικού Εισαγγελέα συνιστούν εκτροπή.

Ο χειρισμός της παρούσας περίπτωσης αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη του Γενικού Εισαγγελέα. Η Ερευνητική Επιτροπή που διορίστηκε για να εξετάσει τις κατ' εξαίρεση πολιτογραφήσεις αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών να αφεθεί να συνεχίσει απρόσκοπτα τις εργασίες της'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.