Μπεργκ: «Είναι λυπηρό που δεν θα μπορεί…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Μπεργκ: «Είναι λυπηρό που δεν θα μπορεί…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Δηλώσεις στο πρόγραμμα του αγώνα Ομόνοια – ΕΝΠ παραχώρησε ο προπονητής των τριφυλλοφόρων, Χένινγκ Μπεργκ.

Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του:

-«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Περιμένουμε πως και πως το ματς της Κυριακής».

-«Έχει κάποιους καλούς παίκτες η ΕΝΠ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και με εμφανίσεις όπως τα προηγούμενα ματς μπορούμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

-«Είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε η μετάβαση από την Ευρώπη στην Κύπρο και να αποκτήσουμε την εμπειρία να αγωνιζόμαστε δυο φορές σε μία βδομάδα. Είναι καλύτερα να παίζεις παιχνίδια και η παρουσία μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε σε αυτά τα δεδομένα».

-«Είναι λυπηρό που δεν θα μπορεί ο κόσμος μας να βρεθεί στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο χωρίς τους φιλάθλους δεν είναι το ίδιο. Είμαστε ακόμη καλύτεροι όταν τους έχουμε στο πλευρό μας».

Διαβάστε: 

Παπουλής: «Η αλήθεια είναι πως δεν με βοήθησε πολύ…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

 

The post Μπεργκ: «Είναι λυπηρό που δεν θα μπορεί…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE