ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 41 καταγγελίες από την Αστυνομία - Υποστατικά εντοπίστηκαν να λειτουργούν μετά τις 22:30

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 41 καταγγελίες από την Αστυνομία - Υποστατικά εντοπίστηκαν να λειτουργούν μετά τις 22:30

Σε 41 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία στην Κύπρο το τελευταίο 24ωρο για παραβάσεις των διαταγμάτων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συνολικά, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, από 970 ελέγχους που έγιναν καταγγέλθηκαν 34 πολίτες και 7 υποστατικά.

Την ίδια στιγμή, ένα υποστατικό στη Λεμεσό και ένα στην Πάφο, αγνόησαν τα διατάγματα και λειτουργούσαν μετά τις 22:30.

Συγκεκριμένα, στην επαρχία Λευκωσίας έγιναν 195 έλεγχοι κατά τους οποίους καταγγέλθηκε ένα υποστατικό και 3 πολίτες.
 
Στη Λεμεσό έγιναν 116 έλεγχοι κατά τους οποίους καταγγέλθηκε ένα υποστατικό και 11 πολίτες, ενώ  στη Λάρνακα από 180 ελέγχους καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά.
 
Εξάλλου, στην Πάφο από 191 ελέγχους καταγγέλθηκε 1 πολίτης και 3 υποστατικά, ενώ στην Αμμόχωστο από 218 ελέγχους προέκυψαν καταγγελίες εναντίον 17 πολιτών.
 
Τέλος, από την επαρχία της Μόρφου σε σύνολο 75 ελέγχων καταγγέλθηκαν δύο πολίτες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE