Μουρίνιο: «Πολλά... μπιπ στα αποδυτήρια»

Μουρίνιο: «Πολλά... μπιπ στα αποδυτήρια»

Οι... βρισιές προς τους παίκτες στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια ημιχρόνου έφεραν την νίκη απέναντι στην Λέστερ σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Η Τσέλσι μπορεί να νίκησε την Λέστερ με 3-1 όμως στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή και το σφύριγμα της ανάπαυλας την βρήκε να χάνει με 1-0. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο η Τσέλσι έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και τελικά έκανε την ανατροπή. Σύμφωνα με τον προπονητή των «μπλε» ρόλο έπαιξαν οι... βρισιές προς τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα

«Στο ημίχρονο υπήρχαν πολλά μπιπ στα αποδυτήρια. Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στην συνέχεια είπε «Στο δεύτερο μέρος ήμασταν φανταστικοί. Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο δύσκολων αγώνων και έχουμε πλέον μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες».

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.