Ηττήθηκε από την ανώτερη Πορτογαλία η Εθνική Γυναικών Κύπρου

Ηττήθηκε από την ανώτερη Πορτογαλία η Εθνική Γυναικών Κύπρου

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Γυναικών από την Πορτογαλία σε αγώνα που έγινε στο ΑΕΚ Αρένα για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2021.

Η Εθνική μας έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα απέναντι σε ένα ανώτερο αντίπαλο.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από το πρώτο ημίχρονο αφού στο 39′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα η Μαρία Ιωάννου.

Η Κλαούντια Νέτο στο 18′ άνοιξε το σκορ για την Πορτογαλία ενώ η Εθνική μας έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 24ο λεπτό με την Φρίντα, το σουτ της οποίας απέκρουσε εντυπωσιακά η τερματοφύλακας της Πορτογαλίας.

Η Νταϊνα Σίλβα στο 56′ πέτυχε το 2-0 για την Πορτογαλία για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις η Άνα Καπέτα.

Κύπρος (Α. Τσολάκης): Ματθαίου, Μ. Ιωάννου, Τάνεβα (77′ Αντωνίου), Γιάννου, Βιολάρη (88′ Χάλιου), Σολωμού, Χρυσοστόμου (54′ Αριστοδήμου), Γεωργίου (54′ Ξενοφώντος), Σάββα, Φρίντα, Σιακαλλή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Michalina Diakow από την Πολωνία.

Κύπρος και Πορτογαλία θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Τρίτη στο Εστορίλ.

Πηγή: cfa.com.cy

The post Ηττήθηκε από την ανώτερη Πορτογαλία η Εθνική Γυναικών Κύπρου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE