Νέο ΔΣ εξέλεξε η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου για 2020-2023

Νέο ΔΣ εξέλεξε η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου για 2020-2023

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου (ΠΕΚ), το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 22/10/2020. 

Ανακοίνωση της ΠΕΚ, αναφέρει ότι νέο ΔΣ για την περίοδο 2020-2023 απαρτίζουν οι: Μιχάλης Αναστασιάδης, Πρόεδρος, Αργύρης Αργυρίου, Αντιπρόεδρος, Σκεύη Στυλιανού Ρήγα, Γραμματέας, Ελεάνα Ξάνθου-Ελευθερίου, Ταμίας, Έλενα Χριστοφόρου-Πέτσα, Μέλος, Μαρία Πέτρου, Μέλος, Μάκης Σολωμού, Μέλος, Χρυσόστομος Κουάλης, Μέλος, Γιώργος Σπύρου, Μέλος, Γιώργος Κασής, Μέλος, Μόνικα Μιχαηλίδου, Μέλος, Νίκος Κονναρής, Μέλος και Χρίστος Κιτάζος, Μέλος.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΚ ευχαριστούν όλα τα μέλη της Εταιρείας μας που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες και τους τίμησαν με τη ψήφο τους ως εκπροσώπους στο νέο ΔΣ.
 
Σημειώνεται ότι στη χθεσινή του συνεδρία σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε όπως με ενότητα και ομοψυχία εγκύψει με αφοσίωση σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Παιδιατρική Οικογένεια, με βασικό γνώμονα την προάσπιση της υγείας των παιδιών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE