Στις 7 Δεκεμβρίου η κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2022

Στις 7 Δεκεμβρίου η κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2022

H FIFA ανακοίνωσε πως η κλήρωση των προκριματικών ομίλων του Μουντιάλ που θα γίνει στο Κατάρ το 2022 για την Ευρωπαϊκή ζώνη θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου (19:00) στη Ζυρίχη. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ευρώπη λόγω του COVID-19, στην κλήρωση δεν θα παρευρεθούν εκπροσώποι των Ομοσπονδιών. 

Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν οι 55 Ομοσπονδίες μέλη της UEFA. Από την κλήρωση θα προκύψουν δέκα όμιλοι, πέντε των έξι ομάδων και πέντε των πέντε ομάδων.

Συνολικά από την Ευρώπη, θα προκριθούν στην τελική φάση του Μουντιάλ 13 ομάδες. Οι δέκα ομάδες θα είναι αυτές που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση των δέκα προκριματικών ομίλων ενώ οι άλλες τρεις θα προκύψουν μέσα από αγώνες play-off.

Τα γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση θα καθοριστούν το Νοέμβριο, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του Nations League.

Οι αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 θα αρχίσουν το Μάρτιο του 2021 και θα ολοκληρωθούν το Νοέμβριο του 2021. Οι αγώνες των play-offs θα διεξαχθούν το Μάρτιο του 2022.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των αγώνων: 

22-31 Μαρτίου 2021: Τρεις αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.
30 Αυγούστου – 8 Σεπτεμβρίου 2021: Τρεις αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.
4-12 Οκτωβρίου 2021: Δύο αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.
8-16 Νοεμβρίου 2021: Δύο αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.
21-29 Μαρτίου 2022: Play – Offs Μουντιάλ 2022

The post Στις 7 Δεκεμβρίου η κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE