Με τις εξετάσεις ολοκληρώνεται το σεμινάριο...

Με τις εξετάσεις ολοκληρώνεται το σεμινάριο...

Με τη διεξαγωγή γραπτών και πρακτικών εξετάσεων, ολοκληρώνεται σήμερα στη Βουδαπέστη το Σεμινάριο για τους γιατρούς των Εθνικών ομάδων που διοργανώνει η UEFA.

Η UEFA, στην προσπάθεια της να βελτιώσει το επίπεδο της ιατρικής περίθαλψης που παρέχεται στους ποδοσφαιριστές, έχει θεσπίσει τα «minimum medical standards» για τους γιατρούς των ομάδων των Ομοσπονδιών της.

Το Σεμινάριο , υπό την ονομασία «UEFA Football Doctor Education Programme», διοργανώνεται στο πλαίσιο της θέσπισης αυτών των προτύπων και οι γιατροί που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα  τα οποία θα διεξαχθούν σε τρεις φάσεις, θα αποτελέσουν την πρώτη ομάδα των «γιατρών ποδοσφαίρου της UEFA».

Εκ μέρους της ΚΟΠ στο σεμινάριο συμμετέχει ο γιατρός της Εθνικής Ανδρών κ. Πέτρος Ιωάννου.

Στο Σεμινάριο διδάσκουν μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Εθνικής Αγγλίας και ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Εθνικής Γερμανίας καθώς και εννέα άλλοι ειδικοί σε θέματα αθλητιατρικής, με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

Συμφωνία για από κοινού συμμετοχή τους σε δικοινοτικό Φεστιβάλ, αλλά και σε συναντήσεις Τεχνικών Επιτροπών, έγινε σήμερα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.