ΔΙΚΗ Χ.Α: Συνελήφθη ο Γιώργος Ρουπακιάς - Ποιούς ψάχνει ακόμη η Ελληνική Αστυνομία

ΔΙΚΗ Χ.Α: Συνελήφθη ο Γιώργος Ρουπακιάς - Ποιούς ψάχνει ακόμη η Ελληνική Αστυνομία

Συνελήφθη λίγο πριν τις 11 μμ χθες Πέμπτη (22/10) ο Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος βρισκόταν σε κατ` οίκον περιορισμό.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας τον παρέλαβαν από το διαμέρισμά του και τον επιβίβασαν, από την πίσω πλευρά της πολυκατοικίας, σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με το οποίο μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ όπου θα κρατείτο μέχρι το πρωί και στην συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών μαζί με τους υπόλοιπους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής.

Με τη σύλληψη του Γ. Ρουπακιά ολοκληρώθηκε η σύλληψη των καταδικασθέντων εκτός από τον Χρήστο Παππά που αρνείται να παραδοθεί, σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του, και αναζητείται από την αστυνομία και τον Γ. Λαγό που βρίσκεται στις Βρυξέλλες λόγω της ιδιότητάς του ως ευρωβουλευτής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE