ΚΥΠΡΟΣ

Έκτακτη την ερχόμενη Τετάρτη...

Έκτακτη την ερχόμενη Τετάρτη...

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Λευκωσίας όπου αναφέρεται στην έκτακτη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη (06 Μαϊου) η ώρα 19:00 στο οίκημα του συλλόγου στη Λεωφόρο Αθηνάς 6 Α.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ημερήσια διάταξη της συνέλευσης είναι η ακόλουθη:

-    Αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της παρελθούσας αγωνιστικής περιόδου 2014 2015 της πρώτης και δεύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας και των ακαδημιών.

-    Ενημέρωση για τις οικονομικές οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, των μέχρι στιγμής διακανονισμών και της πορείας εξόφλησής τους, καθώς και για τις οφειλές της περιόδου 2014-2015.

-    Προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο (νέο ΔΣ, αγωνιστικά και οικονομικά θέματα).

-    Λήψη αποφάσεων για το μέλλον του σωματείου μας.


Η παρουσία όλων των μελών του Ολυμπιακού Λευκωσίας κρίνεται απαραίτητη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top