Ξεχάσαμε τον Φάνο…

Ξεχάσαμε τον Φάνο…

Στο χθεσινό ρεπορτάζ, όπου κάναμε σενάρια για τον τρόπο που θα… καλύψει την απουσία του Εστεμπάν Σακέτι ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν βάλαμε στην εξίσωση τον Φάνο Κατελάρη. 

Ίσως επειδή φέρνοντας τον Κύπριο διεθνή στο Κολόσσι, βασικά τον υπολογίζουν ως μια απο τις επιλογές για την πισινή γραμμή.

Αν και ο 24xρονος παίχτης, στα περισσότερα παιχνίδια με τη φανέλα της Ομόνοιας, χρησιμοποιούνταν σε ρόλο αμυντικού χαφ.

Αν βάζαμε στοίχημα, δεν θα… βάζαμε τα λεφτά μας στ’ όνομα του Κατελάρη, ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Σακέτι.

Π.Χ. 

The post Ξεχάσαμε τον Φάνο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE