ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Πληθαίνουν οι έλεγχοι, αυξάνονται οι καταγγελίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: Πληθαίνουν οι έλεγχοι, αυξάνονται οι καταγγελίες

Σε 29 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία στην Κύπρο το τελευταίο 24ωρο για παραβάσεις των διαταγμάτων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Συνολικά, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, από 914 ελέγχους που έγιναν καταγγέλθηκαν 25 πολίτες και 4 υποστατικά.

Συγκεκριμένα, στην επαρχία Λευκωσίας έγιναν 234 έλεγχοι κατά τους οποίους καταγγέλθηκε ένας πολίτης, στη Λεμεσό έγιναν 124 έλεγχοι κατά τους οποίους καταγγέλθηκαν 11 πολίτες, στη Λάρνακα από 145 ελέγχους καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και ένα υποστατικό, στην Πάφο από 152 ελέγχους καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και 3 υποστατικά, στην Αμμόχωστο από 177 ελέγχους προέκυψαν καταγγελίες εναντίον τριών πολιτών και τέλος από την επαρχία της Μόρφου σε σύνολο 82 ελέγχων καταγγέλθηκε ένας πολίτης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE