Βαριές τιμωρίες για τους αιώνιους...

Βαριές τιμωρίες για τους αιώνιους...

Η Euroleague ανακοίνωσε τις ποινές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν στους τέταρτους προημιτελικούς απέναντι σε ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Βαρύ πρόστιμο κι μια αγωνιστική κεκλεισμένων για τους «ερυθρόλευκους», ενώ το χέρι στην τσέπη θα βάλουν και οι «πράσινοι».

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 97.000 ευρώ για την είσοδο των οπαδών του στο παρκέ και τα καπνογόνα που άναψαν. Παράλληλα, η Euroleague κάνει λόγο για αποτυχία των προστατευτικών μέτρων από πλευράς Ολυμπιακού κι ενέργειες που έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία όσων βρίσκονταν στο γήπεδο. Eπίσης, το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη διοργάνωση (σ.σ. την επόμενη σεζόν) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο που φτάνει συνολικά στα 30.000 ευρώ. Αναλυτικά, τα 15.000 αφορούν φωτοβολίδες και καπνογόνα, τα 10.000 για αντικείμενα που παρεμπόδιζαν τη δουλειά όσων βρίσκονταν στο παρκέ και τα 5.000 αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.