ΚΥΠΡΟΣ: Μετά τις νέες απώλειες βαθμών, ήρθε το «διαζύγιο» με τον κόουτς (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΚΥΠΡΟΣ: Μετά τις νέες απώλειες βαθμών, ήρθε το «διαζύγιο» με τον κόουτς (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από την Ομόνοια Αραδίππου:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή της ομάδας μας, Μιχάλη Μάρκου.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες και την εκτίμηση μας για την καθόλα άψογη συνεργασία και τα όσα πρόσφερε στην ομάδα στις δύο αυτές ποδοσφαιρικές σεζόν, οι οποίες ήταν και παραμένουν γεμάτες από πολλές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μετέπειτα πορεία του».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή της ομάδας μας…

Δημοσιεύτηκε από AC Omonia Aradippou στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

The post ΚΥΠΡΟΣ: Μετά τις νέες απώλειες βαθμών, ήρθε το «διαζύγιο» με τον κόουτς (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE