ΜΑΥΡΙΑΣ: «Ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας, μακάρι να ήταν γεμάτη αύριο»

ΜΑΥΡΙΑΣ: «Ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας, μακάρι να ήταν γεμάτη αύριο»

Οι δηλώσεις του Ελλαδίτη άσου της Ομόνοιας, Χάρη Μαυρία στη συνέντευξη τύπου ενόψει ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Τι είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε στο Γιουρόπα. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Έχουμε το δικό μας στυλ, ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα..»

Για τον ΠΑΟΚ: «Τα τελευταία χρόνια έχει δυναμώσει πολύ. Κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν δύο χρόνια, έχει καλές πορείες στην Ευρώπη. Ανέκαθεν ήταν καλή ομάδα όμως πλέον έγινε και αποτελεσματικός.»

Για την απουσία κόσμου: «Τέτοια ματς είναι κίνητρο, αυτό ονειρεύεται κάθε παίκτης. Ο κόσμος λείπει από τα γήπεδα και αυτό είναι μείον. Ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας, μακάρι να ήταν γεμάτη αύριο. Δεν είναι προς όφελος των παικτών το άδειο γήπεδο».

The post ΜΑΥΡΙΑΣ: «Ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας, μακάρι να ήταν γεμάτη αύριο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.