ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κακουργιοδικείο: Εκ πρώτης όψεως υπόθεση για τους 5 της Aristo

Κακουργιοδικείο: Εκ πρώτης όψεως υπόθεση για τους 5 της Aristo

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο ανακοίνωσε την ενδιάμεση απόφασή του για την υπόθεση Aristo, κρίνοντας ότι εκ πρώτης όψεως ότι υπάρχει υπόθεση σε κάποιες από τις κατηγορίες για τους πέντε κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων η εταιρεία Aristo Developers, οι Θεόδωρος και Ρούλα Αριστοδήμου, ο τέως δημοτικός μηχανικός του δήμου Πάφου Σάββας Σάββα και ο σχεδιαστής Χρίστος Σολωμονίδης.

Η πρόεδρος του Δικαστηρίου Δώρα Σωκράτους έκρινε αθώους τον Θεόδωρο και Ρούλα Αριστοδήμου σε μια εκ των κατηγοριών, αυτήν της νομιμοποίησης εσόδων από τον παράτυπο διαχωρισμό οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί της Πάφου. Το ίδιο συνέβη και με τον τέως δημοτικό μηχανικό του δήμου Πάφου Σάββα Σάββα.

Όσο για τον σχεδιαστή της εταιρείας Χρίστο Σολωμονίδη, η πρόεδρος του Δικαστηρίου τον αθώωσε από 35 κατηγορίες και έκρινε ότι υπάρχει εκ πρώτης όψεως υπόθεση εις βάρος του σε 4 εκ των κατηγοριών. Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ανέφερε στους κατηγορούμενους τα δικαιώματά τους για το πώς θα πρέπει να ενεργήσουν από τώρα και στο εξής, λέγοντας πως ή θα πρέπει να παραμείνουν σιωπηλοί ή θα πρέπει προβούν σε ανώμοτη δήλωση ή θα πρέπει να καταθέσουν ενόρκως και να αντεξετασθούν από μάρτυρες.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν χρόνο από το Δικαστήριο  για να συνεννοηθούν με τους πελάτες τους προκειμένου να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία.

Το δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 7 Μαΐου στις 9 του πρωί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top