Στο ΓΝ Πάφου δύο πρόσωπα μετά από τραυματισμό τους σε τροχαία ατυχήματα

Στο ΓΝ Πάφου δύο πρόσωπα μετά από τραυματισμό τους σε τροχαία ατυχήματα

Δύο άτομα νοσηλεύονται με τραυματισμούς στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μετά την εμπλοκή τους σε τροχαία ατυχήματα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες 24χρονος από χωριό της Επαρχίας Πάφου, ενώ οδηγούσε το όχημα του στη Λεωφόρο Μιχαλάκη Κυπριανού, στην Πέγεια, με βόρεια κατεύθυνση, σε κάποιο σημείο του δρόμου επιχείρησε να στρίψει δεξιά με κατεύθυνση εντός της οδού Ανεξαρτησίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 65χρονος κάτοικος Πέγειας, ο οποίος την συγκεκριμένη στιγμή επιχειρούσε προσπέρασμα από δεξιά.

Από το τροχαίο ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος έφερε προστατευτικό κράνος, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου. Από τις ιατρικές εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα αριστερής κλείδας και κρατήθηκε στο χειρουργικό θάλαμο για περαιτέρω νοσηλεία. Οι ενεχόμενοι οδηγοί υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Τα αίτια του τροχαίου διερευνά ο τοπικός σταθμός Πέγειας. 

Εξάλλου, σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες το απόγευμα 27χρονη κάτοικος Πάφου οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στην Πάφο, με δυτική κατεύθυνση. Στην προσπάθεια της να στρίψει δεξιά και να εισέλθει στην οδό Σωτηράκη Μαρκίδη, κάτω από συνθήκες που η Αστυνομία διερευνά, συγκρούστηκε με άλλο όχημα που οδηγούσε εξ αντιθέτου 24χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών. Ο 24χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία ενώ η 27χρονη απολύθηκε. Τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. 

Η Τροχαία Πάφου διερευνά και το τροχαίο ατύχημα και τα αίτια πρόκλησης του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.