Καταζητείται ένα πρόσωπο για την απόπειρα φόνου στις Βρυσούλλες - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 61χρονος
Η Αστυνομία καταζητεί ένα πρόσωπο σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου 61χρονου, που σημειώθηκε χθες στο χωριό Βρυσούλλες, της επαρχίας Αμμοχώστου.
"Περίπου 5.300 υπάλληλοι με βάση το Χονγκ Κονγκ θα απολυθούν", ενώ "περίπου 600 υπάλληλοι με βάση εκτός Χονγκ Κονγκ ενδέχεται επίσης να επηρεαστούν" από τη μείωση του προσωπικού, ανέφερε η διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας σε ανακοίνωση Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.
Θα κληθούν επίσης οι χειριστές και το προσωπικό καμπίνας να συμφωνήσουν σε αλλαγές στους όρους εργασίας, ανέφερε η διοίκηση, η οποία διευκρίνισε πως η εταιρεία χάνει το τρέχον διάστημα 1,5 ως 2 δισεκατομμύρια δολάρια Χονγκ Κονγκ τον μήνα καθώς μεταφέρει μόλις το 25% του συνηθισμένου αριθμού επιβατών της.
Η Cathay Pacific προστέθηκε έτσι στη σειρά εταιρειών του τομέα των αερομεταφορών σε διεθνές που έχουν ανακοινώσει πως θα προχωρήσουν σε μαζικές απολύσεις λόγω της πανδημίας.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις