Έσωσε το βαθμό στο τέλος η Νότιγχαμ Φόρεστ – Έπαιξε σε ΟΛΟ το ματς ο Νικόλας Ιωάννου

Έσωσε το βαθμό στο τέλος η Νότιγχαμ Φόρεστ – Έπαιξε σε ΟΛΟ το ματς ο Νικόλας Ιωάννου

Δεν τα κατάφερε να “κολλήσει” δεύτερη νίκη η Νότιγχαμ Φόρεστ στη Τσάμπιονσιπ, αφού το βράδυ της Τρίτης (20/10) εξήλθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με αντίπαλο τη Ρόδεραμ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 51΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Daniel Barlaser και οι γηπεδούχοι έσωσαν τον ένα βαθμό, ισοφαρίζοντας στο 80΄ με τον Sammy Ameobi.

Να σημειώσουμε ότι αγωνίστηκε ξανά σε ολόκληρο το 90λεπτο, ο Κύπριος διεθνής αμυντικός, Νικόλας Ιωάννου.

Μετά από έξι αγωνιστικές, η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε μόλις τον τέταρτο της πόντο και βρίσκεται στην 20η θέση της βαθμολογίας, σε σύνολο 24 ομάδων.

It ends 1-1 at The City Ground. #NFFC

Δημοσιεύτηκε από Nottingham Forest στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

The post Έσωσε το βαθμό στο τέλος η Νότιγχαμ Φόρεστ – Έπαιξε σε ΟΛΟ το ματς ο Νικόλας Ιωάννου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE