Πάνω από 20.000 τα κρούσματα, 262 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες στη Γαλλία

Πάνω από 20.000 τα κρούσματα, 262 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες στη Γαλλία

Πάνω από 20.000 κρούσματα της Covid-19 ανακοίνωσαν και πάλι σήμερα οι γαλλικές αρχές, μετά τον σημαντικό μειωμένο αριθμό μολύνσεων, 13.243 που είχαν ανακοινωθεί χθες.


Σύμφωνα με τον σημερινό απολογισμό, σε διάστημα 24 ωρών καταγράφηκαν 20.468 νέα κρούσματα και 262 θάνατοι. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και 100 θάνατοι ασθενών από γηροκομεία, οι οποίοι όμως είχαν σημειωθεί τις προηγούμενες ημέρες. Συνολικά, τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας ανέρχονται σε 930.745 και οι θάνατοι σε 33.885.

Την περασμένη εβδομάδα τα κρούσματα ξεπέρασαν επί δύο ημέρες τα 30.000. Ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αυξήθηκε κατά 797, φτάνοντας τους 12.458. Σε μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν εισαχθεί 2.177 ασθενείς, 78 περισσότεροι από χθες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.